×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

KLART: Äntligen öppnar Kappa Bar i Uppsala

3
Nu får Sveriges fjärde största stad äntligen en esportbar.
Grattis Uppsala! På torsdag den 3 juni slår Kappa Bar äntligen upp portarna till sin Uppsala-bar.

— Vi är oerhört glada och stolta över att äntligen vara i mål och få öppna ännu en Kappa Bar, säger Klas Bergqvist, en av kedjans delägare.

— Esport, gaming och Kappa Bar växer och vi har ännu bara sett starten av en rörelse med enormt intresse kring sig.

Baren i Uppsala följer samma populära koncept som kedjans övriga barer men sticker ut på så vis att lokalen återfinns i ett av Uppsalas äldsta hus.

— Uppsalaborna kan känna sig galet välkomna till en cool och fräsch lokal med bra service och god mat och dryck, säger Bergqvist.

— Konceptet är självklart detsamma som övriga Kappa Bar. Det skall vara enkelt att umgås och möjligt att aktiveras via gaming över mat och dryck.

Bergqvist hoppas att de lättade restriktionerna gör att många kommer att söka sig till baren.

— Det känns så klart extra skönt att det här kommer hand-i-hand med lättade restriktioner och en dalande smittspridning, säger han.

Så bor du i, eller har krokarna förbi, Uppsala kan du numera enkelt titta in på Kappa Bar för att lira lite klassiska spel på konsol eller spöa polaren i FIFA. Varje torsdag håller baren dessutom quiz i alla möjliga ämnen.

— Kappa Bar är skapat för att vara ett extra vardagsrum och det är oerhört viktigt att man som gäst hos oss känner sig väldigt välkommen, hälsar Klas Bergqvist.

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..