×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

TRANSFERBOMBEN: Kappa Bar värvar Brandbergen Shooters: "Vill påverka, beröra och inspirera"

1
Kappa Bar nöjer sig inte med att vara Sveriges största esportbar — nu ska man också bli landets bästa CS:GO-lag.
Det var nog många som satte hamburgaren i halsen när det under gårdagens Elitserien-stream offentliggjordes att ett av lagen i serien är Kappa Bar. Det var först under gårdagen som det blev helt klart att den populära restaurangkedjan värvat den tidigare organisationslösa femman Brandbergen Shooters.

— Vi har sedan starten av Kappa Bar 2016 haft en önskan om att vandra den här vägen. Dels för att vi vill vara med och bygga den svenska scenen på alla sätt vi kan, men också då vi har ett organisatoriskt och personligt intresse i esporten generellt och CS:GO specifikt, berättar en av kedjans delägare Klas Bergqvist.

— Vi har länge stått bredvid och varit partners med flera lag och organisationer som gjort oerhört imponerande resor både sportsligt och organisatoriskt. Nu skall det bli sjukt jävla roligt att få mäta oss sportsligt såväl mot dem som andra lag!

En stor anledning till att det blev just Brandbergen Shooters som plockades upp av Kappa stavas Ludwig "Luddie" Hall som tagit en manager-roll.

— Ludvig har som ni alla vet svart bälte inom såväl Elitserien som hela den svenska CS:GO-scenen. Rätt folk på rätt position tenderar att ge framgång över tid. Nu håller vi tummarna för att det även kan ge resultat på kort tid vilket en Elitserien-säsong faktiskt är.

Som de flesta lagen i Elitserien är målsättningen för säsongen att ta sig hela vägen till slutspelet.

— Våra förväntningar är att sluta på övre halvan och nå slutspel. Vi förstår att vi inte är ensamma om ungefär den målsättningen och någon måste bli besviken när vi stänger ner säsongen. Vi skall göra allt i vår makt för att vara en av de glada när säsongen rundas av.

— Vi är inte här för att vara passagerare på något sätt. Vi vill påverka, beröra och inspirera!

Faktumet att Kappa Bar inte är en traditionell CS:GO-organisation hoppas Berqvist ska gynna laget också på servern.

— Vi har lite tankar och idéer på hur man kan angripa CS:GO-scenen med andra vinklar än vad kanske gemene man använder sig av. Vad vi hinner åstadkomma redan i år återstår att se och nu är vi bara rysligt laddade på att komma igång med säsongen. Kulan är rund! säger han.

Kappa Bar består av:
Alexander "AlekS" Andersson
Isak "kASI" Walhed
Emil "karma" Bäremo
Kevin "pupcake" Henning
Zeid "Zeak" Gaatur

Artikelbild: Pressbild/Kappa Bar

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..