×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Förlust för både Fnatic och AURA — sista chansen imorgon

1
Det blev ingen bra första dag av IEM-kvalet för svensk del. Både Fnatic och AURA förlorade sina matcher och måste därmed vinna på torsdag för att ha en chans att gå vidare till majorn.
Under gårdagen startade det slutnas kvalet till Intel Extreme Masters Fall. Två svensklag spelade matcher igår och först ut var Fnatic. Det numera svensk-brittiska laget startade starkt mot Sinners Esports genom att vinna den första kartan, Overpass, med 16-7.

I nästa karta, Vertigo, blev det dock jobbigare. Ludvig "Brollan" Brolin och kompani hade inget att säga till om utan Sinners vann kartan, Vertigo, med 16-11. Sista och avgörande kartan blev Nuke och det tjeckiska laget startade starkt. Efter tio vunna rundor på sin T-sida så kunde inte Fnatic komma tillbaka, 16-12 och Sinners är klara för IEM Fall.

Näst på tur var AURA som ställdes mot ENCE Esports. Svenskarna gick in som stora underdogs men kunde trots detta vinna den första kartan, Vertigo, med bekväma 16-9. Men bättre än så gick det dock inte. De förlorade de resterande två kartorna med 7-16 och 4-16. ENCE är klara för IEM Fall.

De svenska lagen är dock inte ute än. De har båda en ny match på torsdag för att försöka säkra en plats i RMR-turneringen. För Fnatics del blir det ett riktigt spännande möte då de ställs mot det nyformade turkiska superlaget Eternal Fire. AURA å andra sidan kommer att ställas mot Team Endpoint. Båda matcherna spelas 20:45.

Tisdag 14 september


Onsdag 15 september


Torsdag 16 september

Lower bracket match #1

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..