×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Derbymatch — då spelar svenskarna i Elisa Invitational-gruppspelet

1
Elisa Invitational Fall-gruppspelen ser bland andra Robin "flusha" Rönnquist och Patrik "f0rest" Lindberg i respektive kamper.
Kvalet till Elisa Invitational Fall 2021 är avklarat. Imorgon klockan 10:00 sätter första gruppspelsmatchen igång.

Först ut att spela är Copenhagen Flames som coachas av Faruk "pita" pita mot finska KOVA Esports i en BO3 där danska flammorna är klara favoriter. DBL PONEY och 777 Esports möts några timmar senare.

Dagen därpå blir det derbymatch mellan förhandsfavoriterna Dignitas och Galaxy Racer med spelare som legendariska Patrik "f0rest" Lindberg och ikoniska Niclas "PlesseN" Plessen i mixen.

Samma dag möts även SKADE och svensklaget Apeks som har Dennis "dennis" Edman i spetsen, uppbackad av bland andra tvillingarna Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson och Joakim "Relaxa" Gustafsson.

På onsdagen den 15:e ser vi Robin "flusha" Rönnquist med Gorillaz möta tjeckiska favoriterna Sinners i sitt första möte mot varandra, samt HAVU Gaming mot finest där tidigare Apeks-spelare Rasmus "kreaz" Johansson är i femman.

Den sista gruppspelsdagen är på torsdagen den 16:e då de älskade ninjorna i Young Ninjas spelar mot AGO Esports , och tidigare samma dag Fiend mot Lyngby Vikings .

Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack.
Videokälla: Pinnacle/Twitch.0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..