×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Trippel svensk kvalsuccé — alla svenskar vidare till Elisa Invitational-gruppspelet

1
Robin "flusha" Rönnquist var en av svenskarna som säkrade plats i nästa veckas turnering.
Kvalet till Elisa Invitational har pågått under de senaste veckorna. För de svenska lagen har det sett svajigt ut, men i gårdagens sista och avgörande kvalomgång ryckte samtliga svenskar upp sig och säkrade avancemang till huvudturneringens gruppspel.

Först ut under gårdagen var den trippla Major-vinnaren Robin "flusha" Rönnquist och hans lag Gorillaz. Laget vann sin match mot danska AAB Elite med 2-1 i kartor.

De andra två svenska lagen i kvalet, Apeks och Young Ninjas, vann sina respektive matcher med 2-0 i kartor. Apeks besegrade Tricked Esport och Young Ninjas vann akademilagskampen mot det portugisiska laget Saw Youngsters.

Sedan tidigare är Nigma Galaxy klara för turneringens gruppspel som börjar nästa vecka. I gruppspelet kommer också åtta direktinbjudna lag att delta, men det är i skrivande stund inte känt om några andra svenska lag fått en inbjudan till turneringen.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..