×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Trippel svensk kvalsuccé — alla svenskar vidare till Elisa Invitational-gruppspelet

1
Robin "flusha" Rönnquist var en av svenskarna som säkrade plats i nästa veckas turnering.
Kvalet till Elisa Invitational har pågått under de senaste veckorna. För de svenska lagen har det sett svajigt ut, men i gårdagens sista och avgörande kvalomgång ryckte samtliga svenskar upp sig och säkrade avancemang till huvudturneringens gruppspel.

Först ut under gårdagen var den trippla Major-vinnaren Robin "flusha" Rönnquist och hans lag Gorillaz. Laget vann sin match mot danska AAB Elite med 2-1 i kartor.

De andra två svenska lagen i kvalet, Apeks och Young Ninjas, vann sina respektive matcher med 2-0 i kartor. Apeks besegrade Tricked Esport och Young Ninjas vann akademilagskampen mot det portugisiska laget Saw Youngsters.

Sedan tidigare är Galaxy Racer klara för turneringens gruppspel som börjar nästa vecka. I gruppspelet kommer också åtta direktinbjudna lag att delta, men det är i skrivande stund inte känt om några andra svenska lag fått en inbjudan till turneringen.

Artikelbild: Adela Sznajder/ESL
Videokälla: Elisa Esports/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..