×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Danmark

Giganternas kamp — dansklagen i semifinalerna av ESL Pro League

1
Världens kanske bästa lag gör upp i semifinalerna under dagen och kvällen av ESL Pro League.
Under dagen och kvällen spelas semifinalerna av ESL Pro League-turneringen där några av världens kanske bästa lag står i kamp.

Dansklaget OG är hittills obesegrade i turneringen med endast tre förlorade kartor under hela turneringens gång men förväntas möta motstånd i matchen mot franska stjärnlaget Team Vitality .

Trots fenomenala prestationer från lagets spelare som Valdemar "valde" Vangså under säsongens gång står oddsen på samtliga bettingsidor i favör till Vitality.

Även danska Heroic har tagit sig till semifinalen obesegrade med endast tre förluster i kartor under turneringens lopp men står dock att möta världens kanske absolut bästa lag, Natus Vincere.

Motståndet i Navi är klart förväntats att vara spartanskt med spelare som världstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev i femman. I samtliga matcher mellan lagen sedan ett år tillbaka har världsettan besegrat danskarna.

De klara favoriterna i denna semifinalsmatch är Navi, både inom betting och CS-gemenskapen.

Matcherna är satta att starta klockan 16:00 för OG vs Vitality samt klockan 19:15 för Heroic vs Navi på ESL:s Twitch-kanal.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..