×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Giganternas kamp — dansklagen i semifinalerna av ESL Pro League

1
Världens kanske bästa lag gör upp i semifinalerna under dagen och kvällen av ESL Pro League.
Under dagen och kvällen spelas semifinalerna av ESL Pro League-turneringen där några av världens kanske bästa lag står i kamp.

Dansklaget OG är hittills obesegrade i turneringen med endast tre förlorade kartor under hela turneringens gång men förväntas möta motstånd i matchen mot franska stjärnlaget Team Vitality .

Trots fenomenala prestationer från lagets spelare som Valdemar "valde" Vangså under säsongens gång står oddsen på samtliga bettingsidor i favör till Vitality.

Även danska Heroic har tagit sig till semifinalen obesegrade med endast tre förluster i kartor under turneringens lopp men står dock att möta världens kanske absolut bästa lag, Natus Vincere.

Motståndet i Navi är klart förväntats att vara spartanskt med spelare som världstjärnan Oleksandr "s1mple" Kostyliev i femman. I samtliga matcher mellan lagen sedan ett år tillbaka har världsettan besegrat danskarna.

De klara favoriterna i denna semifinalsmatch är Navi, både inom betting och CS-gemenskapen.

Matcherna är satta att starta klockan 16:00 för OG vs Vitality samt klockan 19:15 för Heroic vs Navi på ESL:s Twitch-kanal.

Artikelbild: Stephanie Lieske/ESL.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..