×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter storstryk och övertidsdrama — Fnatic utslagna ur Pro League

1
Ludvig "Brollan" Brolin och hans Fnatic förlorade tungt i gårdagens åttondelsfinal.
Svenskarna i Fnatic fick inte spelet att stämma i gårdagens åttondelsfinal av ESL Pro League. Laget förlorade tungt med 0-2 i kartor mot Team Liquid och är därmed utslagna ur turneringen.

Fnatic fick en katastrofal start på matchen på lagets egna kartval Nuke. En horribel T-sida, där laget bara lyckades vinna tre rundor, följdes upp av en lika svag CT-sida och Fnatic förlorade kartan med de förnedrande siffrorna 4-16.

På Dust2 ryckte svenskarna upp sig och tvingade fram en övertid. Där var dock Gabriel "FalleN" Toledo och hans mannar starkare och kartan slutade till slut 25-21 till förmån för Liquid.

Fnatic slutar därmed ESL Pro League-säsongen på en delad niondeplats, vilket är lagets bästa placering i en stor turnering sedan januari då laget kom tvåa i cs_summt 7.

Nu väntar ett några dagars vila och träning innan Fnatic under nästa vecka deltar i det stängda kvalet till IEM Fall. Lagets insats där kommer att vara avgörande för huruvida laget får en plats i årets CS:GO-major eller inte.

För svensk del är Ninjas in Pyjamas fortfarande med i Pro League. Klockan 16:00 idag möter svenskarna OG i turneringens kvartsfinal.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..