×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Efter storstryk och övertidsdrama — Fnatic utslagna ur Pro League

1
Ludvig "Brollan" Brolin och hans Fnatic förlorade tungt i gårdagens åttondelsfinal.
Svenskarna i Fnatic fick inte spelet att stämma i gårdagens åttondelsfinal av ESL Pro League. Laget förlorade tungt med 0-2 i kartor mot Team Liquid och är därmed utslagna ur turneringen.

Fnatic fick en katastrofal start på matchen på lagets egna kartval Nuke. En horribel T-sida, där laget bara lyckades vinna tre rundor, följdes upp av en lika svag CT-sida och Fnatic förlorade kartan med de förnedrande siffrorna 4-16.

På Dust2 ryckte svenskarna upp sig och tvingade fram en övertid. Där var dock Gabriel "FalleN" Toledo och hans mannar starkare och kartan slutade till slut 25-21 till förmån för Liquid.

Fnatic slutar därmed ESL Pro League-säsongen på en delad niondeplats, vilket är lagets bästa placering i en stor turnering sedan januari då laget kom tvåa i cs_summt 7.

Nu väntar ett några dagars vila och träning innan Fnatic under nästa vecka deltar i det stängda kvalet till IEM Fall. Lagets insats där kommer att vara avgörande för huruvida laget får en plats i årets CS:GO-major eller inte.

För svensk del är Ninjas in Pyjamas fortfarande med i Pro League. Klockan 16:00 idag möter svenskarna OG i turneringens kvartsfinal.

Artikelbild: Pressbild/ESL

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..