×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Faze Clan bänkar coldzera — olofmeister kan återvända

1
Det blev aldrig någon major för Marcelo "coldzera" David i Faze Clan. Det brasilianska spelaren har nu blivit placerad på bänken och hittills är ingen ersättare klar. Det ser dock ut som att Olof "olofmeister" Kajbjer återvänder för Blast Premier Spring Finals.
Efter Starladder Berlin Major 2019 stod det klart att Faze Clan köpt Marcelo "coldzera" David från Made in Brazil. Detta ledde till mycket hype i communityn. En hype som Faze inte levt upp till. Det blev endast två stycken turneringsvinster för Faze med coldzera i laget, Blast Pro Series Copenhagen 2019 samt IEM New York Online 2020.

Laget har sedan coldzera gick med i laget haft problem med att få en stabil femma. Trots att de nyligen plockade upp både Finn "karrigan" Andersen och Russel "Twistzz" Van Dulken så har inte resultaten vänt. Lagets nästa turneringen är Blast Premier Spring Finals som spelas den 15 juni. Vem som ska fylla brassens plats i det långa loppet är oklart men det ser ut som att en svensk återvänder för Blast.

Olof "olofmeister" Kajbjer agerade under slutet av 2020 samt början av 2021 inhoppare för Faze. Innan och efter detta har han spenderat på organisationens bänk och det har gått många rykten om vad pensionering eller dylikt. Man har dock nu kunnat se den svenska stjärnan träna med laget som han lämnade i februari.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..