×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

HURRA! olofmeister återvänder till Faze Clan

1
Olof "olofmeister" Kajbjer är tillbaka! Han återvänder nu till Faze Clan där han ersätter Marcelo "coldzera" David som nyligen valt att bänka sig själv.
I början av juni valde Marcelo "coldzera" David att placera sig själv på bänken i Faze Clan. Direkt startade ryktena om att Olof "olofmeister" Kajbjer var påväg tillbaka. Detta har nu blivit bekräftat av Russel "Twistzz" Van Dulken i en intervju med Dot Esports. Den svenska spelaren kommer vi att få se redan nu i veckan när laget ställs mot Natus Vincere i Blast Premier Spring Finals.

olofmeister har hoppat mellan bänken och laget sedan 2018 och under slutet av 2020 samt början av 2021 agerade han inhoppare för laget. Han har faktiskt gått fram och tillbaka mellan laget och bänken nio gånger under de senaste tre åren.

Twistzz säger dock till Dot Esports att de nu kommer att använda olofmeister mer permanent. Han berättar att de har kommit på nya grejer med honom och menar att de inte skulle gjort detta om de inte skulle spela med honom en längre period. Han hyllar även den svenska legendaren och säger att de är den smartaste spelaren han någonsin spelat med.Artikelbild: Turner Broadcasting System, Inc. A Time Warner Company

Kommer olofmeister att vända Faze Clans negativa trend?

243 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..