×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Granit tillbaka med svensk CS:GO-femma: "Finns mycket talanger i den svenska scenen"

1
Granit Gamings grundare Kim "KMF" Engström tror på långsiktig utveckling för organisationens nya CS:GO-femma.
Granit är tillbaka på den svenska CS:GO-scenen. Häromdagen meddelade organisationen på Twitter att man signat en ny femma inför höstsäsongen.

Organisationens grundare Kim "KMF" Engström berättar för Fragbite att man länge funderade på att signa en internationell femma, men landade till slut i att återigen satsa på svenska spelare.

— Det finns mycket talanger i den svenska scenen och jag tror att detta på sikt kan hjälpa inte bara oss som organisation utan även svenska spelare och den svenska e-sporten i sig som helhet. Vi vill vara med och bidra, säger han.

Det nya lagbygget kretsar mycket kring Ahmed "abdi" Abdi, som tillsammans med KMF handplockat lagets övriga spelare.

— Vi har tillsammans gått igenom och signat en lina vi tror på, inte här och nu, utan något vi kan bygga upp på sikt och jobba mot gemensamma mål. Det kanske kommer ta lite tid innan vi når de resultat vi satt upp och strävar efter men jag är helt hundra på att vi kommer att ta oss dit, säger KMF.

Att det är ett långsiktigt projekt syns i de målsättningar laget satt upp inför säsongen. Enligt KMF är det viktigt att spelarna känner att det är ok att "misslyckas" med de mål som sätts upp.

— Det viktigaste för mig är att spelarna vill utvecklas och är redo att göra denna resa tillsammans med mig och Granit. Att de är redo att förlora, hitta en lösning på vad vi gör fel när det går dåligt och att kunna bibehålla saker som vi gör bra när vi lyckas.

— Jag skulle säga att det är förväntningar på spelarna jag har mer än på resultaten. Har spelarna rätt mentalitet och strävar efter att hela tiden utvecklas så kommer resultaten komma på sikt, om det så är imorgon, om en vecka eller om ett halvår.

Granits nya femma spelar Elitseriens första match ikväll klockan 19:00 mot IWNL.

Granit
Gustav "johnsson" Johnsson
Tim "FlyTone1" Flygar Tonemark
Ahmed "abdi" Abdi
William "Skog" Skog
Sverige Ludwig "Ludwig" Eriksson

8 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 8 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..