×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

LISTA: Här är 3 spelare att hålla koll på i Elitserien

1
Med en ny säsong av Elitserien öppnar möjligheten för gamla som nya att visa upp sig. Fragbites CS:GO-expert Kim "kMh" Holm listar här några namn att hålla ett extra öga på.
Ikväll med start kl 19.00 startar den nya säsongen av Elitserien och det är en hel del bekanta spelare, men även en hel del nya. Här är några intressanta namn att ha koll på under säsongen.



1. Aleksandar "jayzaR" Zarkovic (9INE)

Aleksandar "jayzaR" Zarkovic har tidigare vunnit den norska toppligan Telenorligaen. Nu satsar spelaren, som är bland de mest erfarna spelarna i ligan, att ta hem Elitserien. Redan 2016 fanns han med när Fnatic satsade på ett akademilag.

Trots att jayzaR visat potential har det varit svårt för honom att hamna rätt och vara i en satsning under en längre tid.

Han har tidigare spelat med namn som G2 Esportss Nemanja "huNter" Kovač, Markus "pronax" Wallsten och blivit coachad av Aleksandar "kassad" Trifunović.

Nu är jayzaR tillbaka i en helsvensk satsning och finns med för 9INE som åter satsar svenskt.

Jag förväntar mig att den nu 24-åriga spelaren vill visa för den svenska scenen att han fortfarande kan och vad folk kan ha gått miste om genom att inte ha gett honom chansen.

2. Leo "Svedjehed" Svedjehed (Lemondogs)

Sveriges kanske största talang, Leo "Svedjehed" Svedjehed, finns inte med för Lilmix när serien drar igång.

Istället kommer han att spela för Lemondogs som även i år ställer upp med en mix. 18-åringen har redan ögonen på sig från stora organisationer och ryktas ha fått flera erbjudanden.

Han har tidigare tackat nej till Young Ninjas och mouz NXT. I Lemondogs kommer han nu att få spela under den erfarne IGL:n Jerry "xelos" Råberg.

3. Jonatan "bobeksde" Persson (AURA)

AURAs nya spelare Jonatan "bobeksde" Persson är även lagets yngsta spelare med sina 17 år. Han kommer senast från en kort period hos den svenska organisationen 9INE.

Han fanns med när 9INE och MyGame gick ihop till en organisation, då tillsammans med Filip "heavy" Wiss, Jacob "anjou" Anjou, Oliver "Debo" Hallel och Edwin "eddeman" Sazesh.

Med bobeksde i laget har AURA sett ut att hitta en högre nivå än tidigare och det kommer bli spännande att följa AURA i den kommande säsongen.

Bubblare

Att bara ta ut tre namn var otroligt svårt så därför skriver jag även ut tre namn som jag tror starkt på men som inte riktigt fick plats på den här listan den här gången.

Tim "FlyTone1" Flygar Tonemark, Timothy "tvs" Sjöberg och Adam "Adambagci" Ångström är alla namn jag tror kan blomma ut under säsongens gång.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..