×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

HUNDEN stängs av igen — försökte dela Heroics strategier med rivalerna

2
Nicolai "HUNDEN" Petersen kan komma att lägga ned sin CS:GO-karriär efter att ha åkt på ännu en avstängning från ESIC.
Esportens Integritetskommission (ESIC) har beslutat att stänga av Heroics före detta coach Nicolai "HUNDEN" Petersen från tävlingar i två år. Det meddelar kommissionen via ett pressmeddelande.

HUNDEN, som tidigare i år kom tillbaka från en åtta månaders lång avstängning för att ha använt sig av coachbuggen, kommer därmed återigen inte att kunna delta i några turneringar som arrangeras av ESIC:s medlemmar. Avstängningen kommer efter att ESIC genomfört en nästan två månader lång utredning som visat att den danska coachen försökt dela Heroics strategier inför IEM Cologne.

Enligt utredningen ska HUNDEN ha försökt dela materialet med ett lag som 30-åringen var i kontraktsförhandlingar med. Detta lag ryktes vara Astralis men det finns inga bevis för att någon i Astralis, eller något annat lag, faktiskt tagit del av materialet.

I en intervu med danska TV2 berättar HUNDEN att avstängningen innebär att han troligtvis kommer att ge upp sin CS:GO-karriär.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..