×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

HUNDEN bryter med Heroic – förnekar anklagelser om att ha läckt strategier

1
Heroics coach Nicolai "HUNDEN" Petersen meddelar att han inte kommer att förlänga kontraktet med Heroic och förnekar alla anklagelser om att ha läckt lagets strategier.
Heroics huvudcoach Nicolai "HUNDEN" Petersen kommer inte att förlänga sitt kontrakt med laget. Det bekräftar coachen via ett uttalande på Twitter i dag.

I uttalandet skriver 30-åringen, som ryktas ersätta Danny "zonic" Sørensen när dennes kontrakt med Astralis går ut i slutet av året, att han och Heroic varit en perfekt matchning men att den senaste tiden inte blivit som han hoppats.

30-åringen skriver vidare att det florerar rykten om att han skulle ha delat Heroics strategier med andra lag, något som han bestämt förnekar. HUNDEN medger att han delat material med utomstående men att detta inte varit Heroics egna strategier och menar sig vara villig att samarbeta med Esportens Integritetskommission (ESIC) i frågan.

HUNDEN var en av de coacher som under förra året stängdes av för att ha använt den ökända coachbuggen.

Heroic har i skrivande stund inte kommenterat HUNDENs uttalanden.


Artikelbild: Stephanie "Vexanie" Lindgren/Dreamhack

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..