×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Nya uppgifter i HUNDEN-konflikten — Heroic vidtar rättsliga åtgärder

1
Heroic anklagar Nicolai "HUNDEN" Petersen för att ha begått kontraktsbrott gentemot organisationen.
Det danska CS:GO-laget Heroic har valt att vidta rättsliga åtgärder gentemot lagets före detta coach Nicolai "HUNDEN" Petersen. Det meddelar organisationen genom ett pressmeddelande i dag.

Enligt pressmeddelandet inleddes den rättsliga processen efter att det upptäckts att 30-åringen delat med sig av strategier till konkurrenterna inför IEM Cologne.

Enligt Heroic beslutade laget redan innan IEM Cologne att 30-åringen inte skulle få följa med till turneringen då det uppkommit allvarliga förtroendeproblem parterna emellan. Det var efter att detta beslut tagits som HUNDEN ska ha blockerat lagmedlemmarnas access till lagets strategibok och därefter delat med sig av lagets strategier till konkurrenter.

HUNDEN själv valde under gårdagen att förneka anklagelserna som riktats emot honom. Enligt HUNDEN skulle han aldrig gjort något som skadat laget.

Heroic har rapporterat det misstänkta kontraktsbrottet till såväl ESL som esportens integritetskommission ESIC.

Det har tidigare ryktats om att HUNDEN ska vara aktuell som ersättare för Danny "zonic" Sørensen i Astralis.





Artikelbild: Adela Sznajder/Dreamhack

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..