×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervjuer

pita om Go4Balkan-skandalen: "Jag litade på fel folk"

2
Faruk "pita" Pita är en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike. Han ledde Ninjas in Pyjamas till deras första major och har ett stort antal titlar under sitt namn. Men han har även en lång historia som startade redan i 1.6. I denna intervju går vi igenom den första halvan av pitas karriär.
Intervjun presenteras i samarbete med Subway


Del två går att se här

Vi är äntligen tillbaka med ett nytt avsnitt av En Sub Med. Denna gången har vi pratat med en av de mest framgångsrika coacherna i svensk Counter-Strike, Faruk "pita" Pita. I den första av två delar så pratar vi med pita om början av hans karriär i 1.6, framgångarna i slutet av spelet och varför det tog slut. Intervjun kommer efter det in på de tidiga åren av CS:GO, dispyter i sina gamla lag och tillslut hans första uppdrag som coach för Ninjas in Pyjamas. Första halvan av intervjun avslutas med ett snack om Go4Balkan.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..