×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskderby idag: "En tight match med mycket känslor"

1
Det vankas svenskderby i Spring Sweet Spring. Det är Apeks som kommer att ställas mot Galaxy Racer. Vi tog ett kort snack med Niclas "PlesseN" Plessen innan matchen som tror det blir mycket känslor.
Klockan 15:00 idag spelas ett rejält svenskderby i Spring Sweet Spring 3 Regionals. I matchen kommer vi att få se Dennis "dennis" Edman och kompani i Apeks ställas mot Nigma Galaxy.

Båda lagen ligger på en vinst och en förlust i swiss-delen av turneringen. Detta blir dessutom den första gången någonsin som de två svensklagen ställs mot varandra. GXR-spelaren Niclas "PlesseN" Plessen menar att det kan bli mycket känslor.

— Tankarna inför matchen är att vi vinner 2-0 om vi gå in med rätt mindset direkt i början på matchen. Annars tror jag det blir en tight match med mycket känslor.

— Alla matcher är viktiga för oss i laget men för mig, speciellt nu när vi möter Apeks för första gången, är det lite mer press då man har spelat med Joakim "Relaxa" Gustafsson och Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson.

Nyligen så valde Apeks att göra en spelarförändring. De plockade upp danska Asger "AcilioN" Larsen som IGL medan svenska Rasmus "kreaz" Johansson fick lämna. PlesseN menar att det var svårt att säga mycket om dem som lag.

— Svårt och säga speceillt nu när dom har tagit in en helt ny spelare (igl). Annars ser jag dom som ett starkt lag med rätt bra med fire power

Matchen startar redan 15:00 och går att se på Twitch.tv/TEBTV.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..