×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Färdigspelat för Young Ninjas i EDC4 – slutade sist i gruppen

1
Young Ninjas föll igår mot polska Izako Boars med 2-1 och åkte därmed ut ur European Development Championships 4.
Trots att Young Ninjas på förhand var tippade att vinna bo3:an mot Izako Boars lyckades Young Ninjas inte hålla sig kvar i EDC-gruppspelet. Efter förlust på Nuke med 16-13 följt av en vinst på Overpass med samma siffror kunde svenskarna inte ta hem sista kartan och förlorade slutligen på Mirage med 16-10 mot polackerna.

Young Ninjas har haft några lagförändringar på kort tid som gjort att saker och ting blivit svårare för laget. Efter RMR-turneringen Flashpoint förra månaden valde Ninjas in Pyjamas att göra ändringar i sin femma, vilket påverkat akademilagets uppställning.

Erik "ztr" Gustafsson petades från NiP och fick återgå till Young Ninjas medan Linus "LNZ" Holtäng ersatte honom i a-laget. Samtidigt fick den 20-åriga talangen Tim "Mann3n" Isak lämna Young Ninjas och ersattes med 16-årige Kalle "Ro1f" Johansson.

Nästa match för Young Ninjas spelas redan ikväll klockan 20:00 mot det brittiska laget Endpoint, då laget deltar i Elisa Invitational Summer 2021.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..