×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Efter halva säsongen – så har det gått för svenskarna i ESEA Premier

1
Halva gruppspelet i ESEA Premier är färdigspelat och ett av svensklagen har fortfarande chans på Pro League-platsen.
Två svensklag, Gamerlegion och Apeks, krigar i ESEA Premier om en plats i ESL Pro Leagues nästa säsong. Med halva gruppspelet färdigspelat ser det ljust ut för Gamerlegion och tyngre ut för Apeks.

För Gamerlegion har säsongen börjat riktigt bra. Med fem av åtta gruppspelsmatcher spelade är laget just nu placerade på en delad andraplats i grupp B efter två vinster mot Team Endpoint och AGO Esports samt en walkover-vinst mot Izako Boars.

GL:s förluster har kommit mot Sangal Esports och Movistar Riders. I kväll möter svenskarna Sinners och möter i sina två sista matcher Anonymo Esports och Sprout.

För Apeks har säsongen börjat sämre. Laget, som spelar i grupp A, inledde med fyra raka förluster mot BIG, LDLC, Wisla Krakow och BLINK. Först i går kom första segern för laget mot Nemiga Gaming.

Med tre matcher kvar är laget placerade näst sist i sin grupp och får det tufft att nå slutspelet. I kväll ställs laget mot tabelltrean Saw och en seger kommer nog krävas om laget vill ha något hopp uppe om slutspelsplatser. I de två sista matcherna möter Apeks Forze och Alternate Attax.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..