×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Apeks bänkar kreaz — tar in AcilioN som ny IGL

1
Efter att ha inlett ESEA Premier med fyra raka förluster gör nu Apeks ändringar i laget. Rasmus "kreaz" Johansson gör plats för Asgar "AcilioN" Larsen som kommer in och tar över IGL-rollen.
Apeks har haft det tufft den senaste tiden och inlett svagt i ESEA Premier. På de fyra inledande matcherna har laget ännu inte lyckats vinna. De misslyckades även att kvala in till Elisa Invitational Summer 2021 efter en snöplig förlust mot 777 Esports.

Efter de svaga resultaten gör organisationen ändringar i laget. Rasmus "kreaz" Johansson får lämna laget och göra plats för en ny IGL. I slutet av förra veckan meddelade Apeks att Asger "AcilioN" Larsen, som senast kommer från Copenhagen Flames, ersätter svensken.

AcilioN kommer in som lagets nya IGL och tar därmed över Dennis "dennis" Edman roll i laget. Laget som är placerad på #63 på HLTV-rankingen, gör sin debut under Spring Sweet Spring 3 där de delar grupp med Lilmix, Copenhagen Flames och Masonic.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..