×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Svenskarna fick rätt mot ryska fuskare — vinner ESEA Cash Cup

1
Gamerlegion vann ESEA Cash Cup efter att turneringens ursprungliga vinnare bannats för fusk.
Gamerlegion, med den svenska trion Alfred "RuStY" Karlsson, Isak "isak" Fahlén och Sean "eraa" Casido Knutsson i laget, lyckades vinna ESEA Spring Cash Cup 5 efter seger mot TRIDENT i finalen. Det blev dock en märklig turnering, då stora delar av slutspelet spelades om till följd av att det ryska laget Sopranos blivit ertappade med att fuska.

I ursprungsturneringen vann Sopranos hela slutspelet efter att bland annat ha slagit Gamerlegion med 2-0 i semifinalen. Efter förlusten postade Gamerlegions spelare filmer på Twitter som bland annat tydligt visade hur Sopranos-spelaren "SheRR" sköt mot svensklaget långt innan han haft möjlighet att se spelarna.

I helgen lämnade ESEA besked om att turneringen skulle spelas om och i omspelet lyckades Gamerlegion ta sig till final där laget vann med 2-1 i kartor mot Trident.

Det är inte första gången som fuskare förstört för svenska lag på senare tid. I kvalet till Flashpoint 3 åkte svensklaget Apeks ut efter att ha förlorat mot ett lag där en av spelarna sedan bannades för fusk. I det fallet blev det inget omspel.

Se klippen som visar på ryssarnas fusk i spelaren ovan.

Videokälla: ESEA/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..