×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tungt för Apeks – FREDDyFROG tvingas till paus

1
I lagets två senaste matcher har Apeks fått ställa upp med coachen Pål "Polly" Kammen efter att den svenska spelaren fått besked om att ta en paus.
Den svenska CS:GO-spelaren Fredrik "FREDDyFROG" Gustafsson tar paus från spel efter att han tappat känseln i halva ansiktet. Han besökte sjukhuset och blev beordrad om att ta en paus från att spela. På grund utav detta kommer han att bli borta minst två veckor skrev han på twitter. Under veckan spelade Apeks två ligamatcher i ESEA Premier, då med den norska coachen Pål "Polly" Krammen istället för FREDDyFROG.

Det blev två tunga förluster mot lagen Wisla Krakow och LDLC. Matchen mot LDLC gick till tre kartor och fick avgöras först på övertid, där LDLC var det starkaste laget. Nu väntar den viktiga matchen mot Nordavind i Elisa Invititational Summer Regionals. Vinst där för Apeks betyder att de säkrar en plats i Elisa Invitational Summer 2021. Matchen mot Nordavind spelas imorgon, lördag kl. 17.00


Artikelbild: Adela Sznajder, DreamHack

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..