×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

ACON

NIP vann svenskderbyt — hämtade upp 0-9-underläge mot Fnatic

1
Ninjas In Pyjamas stod för en massiv comeback när laget vann svenskderbyt mot Fnatic.
Det svenska derbyt blev en jämn affär som förhandsfavoriterna Ninjas in Pyjamas till slut gick segrande ur. NIP håller sig därmed kvar i IEM Summer medan Fnatic åker ut.

NIP öppnade matchen piggast och lyckades vinna Fnatics kartval Ancient med 16-10 efter en stark insats av Fredrik "REZ" Sterner. Fnatic, med Ludvig "Brollan" Brolin i spetsen, lyckades sedan vinna Overpass med 16-8 efter en riktigt fin insats på T-sidan.

Inferno blev sedan en jämn affär. Freddy "KRiMZ" Johansson steppade upp rejält på kartan och ledde Fnatic till nio raka rundvinstor på T-sidan innan NIP lyckades vinna sin första runda. Ninjorna kunde sedan kämpa sig tillbaka in i matchen och lyckades vända underläget till vinst 16-13.

För Fnatics del är det slutspelat i IEM Summer och laget slutar för andra gången i rad sist i en större turnering. Ninjas In Pyjamas spelar ny match i morgon och möter där förloraren i matchen mellan Heroic och Evil Geniuses.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..