×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

hampus gästar HLTV:s talkshow i kväll

1
Den svenska stjärnan Hampus "hampus" Poser ska prata om Nicolai "dev1ce" Reedtz och NIP:s senaste resultat i kvällens avsnitt av HLTV Confirmed.
Varje vecka bjuder HLTV-profilerna Milan "Striker" Švejda, Chad "SPUNJ" Burchill och Zvonimir "Professeur" Burazin in en gäst från den professionella CS-scenen för att diskutera dagsaktuella ämnen. I dag har turen kommit till Ninjas in Pyjamas IGL Hampus "hampus" Poser.

Inför avsnittet har HLTV angett att man ska prata med hampus om hur det är att spela tillsammans med NIP:s stjärnvärvning Nicolai "dev1ce" Reedtz, NIP:s senaste resultat och IEM Summer.

HLTV Confirmed sänds i kväll klockan 20:00 på HLTV:s Twitch-kanal.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..