×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Här är svenskarna som kvalar till Spring Sweet Spring 3

1
Tre svensklag ger sig i veckan in i de regionala kvalen till Spring Sweet Spring 3.
OG gick segrande ur Spring Sweet Spring #2 efter att ha slagit BIG i förra veckans final. Nu börjar kvalen till nästa säsong och i de regionala kvalgrupperna återfinner vi tre svenska lag.

Först ut av svenskarna är Galaxy Racer som lottats till den första nordiska kvalgruppen. Där ställs det svenska laget mot två finska lag i form av KOVA Esports och SJ Gaming samt ett danskt lag i HYENAS.

Förra säsongen tog sig Galaxy Racer vidare från de regionala gruppkvalen men missade precis huvudturneringens gruppspel efter förlust mot just KOVA i det regionala swiss-steget. Räkna därför med att det är ett revanschsuget Galaxy Racer som kliver in på servern mot SJ Gaming i sin inledande match klockan 09:00 i morgon.

I den andra nordiska kvalgruppen hittar vi de övriga svenska lagen Lilmix och Apeks. De båda svensklagen ställs mot varandra i gruppens inledande match och får sedan, beroende på hur de inledande matcherna slutar resultatmässigt, möta de danska lagen MASONIC och Copenhagen Flames. Lilmix och Apeks möter varandra på torsdag klockan 15:00.

Förutom de renodlade svensklagen deltar också den svenske spelaren Aleksandar "jayzaR" Zarkovici turneringen. jayzaR spelar i den brittiska organisationen Chetz Esports som spelar sin inledande match mot Alternate Attax i morgon klockan 15:00.
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..