×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Här är svenskarna som kvalar till Spring Sweet Spring 3

1
Tre svensklag ger sig i veckan in i de regionala kvalen till Spring Sweet Spring 3.
OG gick segrande ur Spring Sweet Spring #2 efter att ha slagit BIG i förra veckans final. Nu börjar kvalen till nästa säsong och i de regionala kvalgrupperna återfinner vi tre svenska lag.

Först ut av svenskarna är Nigma Galaxy som lottats till den första nordiska kvalgruppen. Där ställs det svenska laget mot två finska lag i form av KOVA Esports och SJ Gaming samt ett danskt lag i HYENAS.

Förra säsongen tog sig Galaxy Racer vidare från de regionala gruppkvalen men missade precis huvudturneringens gruppspel efter förlust mot just KOVA i det regionala swiss-steget. Räkna därför med att det är ett revanschsuget Galaxy Racer som kliver in på servern mot SJ Gaming i sin inledande match klockan 09:00 i morgon.

I den andra nordiska kvalgruppen hittar vi de övriga svenska lagen Lilmix och Apeks. De båda svensklagen ställs mot varandra i gruppens inledande match och får sedan, beroende på hur de inledande matcherna slutar resultatmässigt, möta de danska lagen MASONIC och Copenhagen Flames. Lilmix och Apeks möter varandra på torsdag klockan 15:00.

Förutom de renodlade svensklagen deltar också den svenske spelaren Aleksandar "jayzaR" Zarkovici turneringen. jayzaR spelar i den brittiska organisationen Chetz Esports som spelar sin inledande match mot Alternate Attax i morgon klockan 15:00.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..