×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Hallzerk hyllar Lekr0: "Kommer in med mycket erfarenhet"

1
Dignitas norska löfte hyllar det svenska nyförvärvet.
I dag är det exakt tre månader sedan Jonas "Lekr0" Olofsson anslöt till Dignitas. Sedan dess har laget deltagit i flera turneringar och vunnit matcher mot starkt motstånd, men inte riktigt nått hela vägen fram.

Som bästa resultat kan laget skryta med en delad femteplats i Blast Premier: Spring Showdown och en andraplats i Funspark Ultis första europeiska säsong. Trots lagets svala resultatrad är norrmannen Håkon "Hallzerk" Fjærli inte orolig.

— Jag tycker att vi har några starka kartor. Enligt mig är vår Nuke en av de bästa i världen, men vi behöver bli bättre på fler kartor, säger hallzerk i en intervju med Dignitas hemsida.

— Vi jobbar på det men vi är fortfarande ett relativt nytt lag. Vi behöver få in ännu mer träning och förhoppningsvis kan vi se till att få in fler bra kartor.

Enligt hallzerk har utvecklingen gått åt rätt håll sedan Lekr0 anslöt till laget.

— Det har gått bra. Vi har fått bra resultat mot riktigt starka lag. Vi behöver få in lite mer pracc så kommer vi förhoppningsvis kunna slå även topp 3-lag.

Lekr0, som ersatt hallzerks landsman Haris "H4RR3" Hadzic, bidrar på ett annat sätt i laget, berättar hallzerk.

— Lekr0 kommer in med mycket mer erfarenhet än vad H4RR3 har. Han har dessutom riktigt bra firepower.

— Dessutom, eftersom han var IGL tidigare, så är han riktigt bra på att göra calls mid-round.

Rankingmässigt har Dignitas visserligen klättrat under de senaste månaderna men inte riktigt lyckats bryta sig in i topp 20 på världsrankingen. Målet för de nästkommande månaderna är dock högt satt.

— Förhoppningsvis kommer vi att lyckas slå oss in på topp 20. Men vi siktar på att vara rankade åtminstone topp 15 inom de närmsta månaderna, säger hallzerk.

Artikelbild: Pressbild/Ninjas In Pyjamas
2021-05-19 16:50
Sedan CS:GO släpptes för snart tio år sedan har det bjudits på en hel del fantastiska comebacks. I den här artikeln vill vi berätta om tre av de mest minnesvärda comebacksen i spelets historia.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..