×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

f0rest om Lekr0: "Han har gjort oss till ett mycket bättre lag"

1
Patrik "f0rest" Lindberg tror att den nygamle lagkamraten Jonas "Lekr0" Olofsson kan lyfta laget till nya höjder.
I en intervju med Dignitas hemsida öser legendaren Patrik "f0rest" Lindberg beröm över sin nya lagkamrat Jonas "Lekr0" Olofsson.

— De senaste veckorna med Lekr0 har varit väldigt bra. Han har gjort oss till ett mycket bättre lag bara genom sin ankomst, säger f0rest.

Trots att laget bara hann träna i någon vecka innan den nya femman kastades ut i hetluften menar f0rest att laget hunnit göra stora framsteg.

— Jag tycker att vi hade riktigt bra utveckling under den veckan som vi praccade och jag tycker att det visar sig i de resultaten vi levererat. Vi har visat att vi kan utmana tier 1-lag och nu handlar det om att hitta en jämnhet i vårt spel så att vi kan nå ännu längre i turneringarna.

— Bara genom att få en till vecka av träning och kvalitetstid med laget tror jag att vi kommer att nå en riktigt bra nivå.

Läs hela intervjun med f0rest på Dignitas hemsida.

Foto: Igor Bezborodov/Starladder

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..