×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Superskrällen: Dignitas krossar Team Liquid

3
Blast Premier Spring Showdown är i full gång och turneringen har redan bjudit på ett par spännande resultat. OG slog ut Astralis och det svenska laget Dignitas krossade Team Liquid med 2-0 i kartor. De fortsätter turneringen på fredag.
Det var inte många som gick in med stor förhoppningar när det var dags för Dignitas att göra entré i Blast Premier Spring Showdown. De ställdes nämligen i sin första match mot Team Liquid. En match som startade på Nuke. Alla tvivlare fick dock bevis på vad Jonas "Lekr0" Olofsson och kompani kunde göra direkt när de vann hela åtta raka rundor på sin T-sida. Det tog inte heller slut där. Efter att Liquid vunnit en runda så tog Dignitas de resterande under den första halvan, 14-1 till Dignitas. Liquid gjorde de bästa de kunde men svenskarna kunde snabbt stänga kartan med 16-5.

Näst på tur var amerikanernas egna kartval, Vertigo. Det var dock Dignitas som startade starkast även denna gången genom att vinna de fyra inledande rundorna. Hoppet om en till superkross slog dock inte in utan Liquid kunde komma in matchen och fick med sig sju rundor i sidbytet. Väl där vann de även pistolrundan samt rundan som följde. Efter det var det dock dags för Dignitas med Ludvig "HEAP" Alonso i spetsen att börja vinna igen. Det tog ett starkt kommando över kartan och trots ett par snygga rundor av Liquid så var matchen klar, 16-13 och 2-0 till Dignitas. Svenskarna fortsätter turneringen på fredag där de ställs mot vinnarna mellan Team Spirit och Extra Salt.


Det spelades även två till matcher under den första dagen. Först ut var OG som kommit in i turneringen med sämst seeding, detta på grund av att de bytt ut en spelare efter deadline. De fick därför starta mot Astralis. Det blev dock en skräll även i den matchen då OG kunde vinna matchen med 2-0 i kartor, 16-7 på Inferno och 19-17 på Dust2. I den sista matchen för dagen ställdes G2 Esports mot Team Endpoint. Där var det dock inga skrällar utan G2 kunde snabbt stänga matchen med 2-0.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..