×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Krisen är ett faktum — Fnatic ute ur Flashpoint 3

1
Under lördagen mötte Fnatic Complexity i den första lower bracket-omgången av Flashpoint 3. Fnatic var två snäpp slöare än sina motståndare, och ännu en turnering slutar i besvikelse för svenskarna.
Det är nu långt till roligt för Fnatic. Ännu en turnering och Fnatic åker ut i ett tidigt skede, den här gången i Flashpoint 3. Svenskarna ligger nu på en 25:e plats på Hltv-rankingen, och i den här farten är de snart utanför topp 30.

Under gårdagens match mot Complexity Gaming, fanns det stunder av ljusglimtar, i synnerhet från Freddy "KRiMZ" Johansson, Ludvig "Brollan" Brolin och Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Fnatic hade också ett gediget försök på comeback på den första kartan Mirage.

Men i slutändan det var inte nära på att räcka till och Complexity vann mot Fnatic med relativt bekväma 2-0 i kartor. Vart det här leder för Fnatic får tiden utvisa. Det är ännu en gång Jesper "JW" Wecksell och Maikil "Golden" Selim som underpresterar av svenskarna. Mot Complexity genererade Golden endast 18 frags över två kartor, på 54 rundor. Vilket betyder ett snitt på circa en frag var tredje runda.


Vi rapporterade nyligen att Fnatic plockat upp Peppe "Peppzor" Borak som sjätte spelare, och kanske det snart är dags att låta honom testa vingarna. Fnatics nästa inbokade turnering är IEM Summer 2021, som går av stapeln den 3 juni.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..