×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dignitas säkrar sin första vinst i Spring Sweet Spring

1
Efter en tuff start för de svenska lagen i Spring Sweet Spring 2 har nu Dignitas kämpat tillbaka. Laget ställdes idag mot finska laget KOVA och kunde plocka hem sin första seger i turneringen.
Spring Sweet Spring 2 är i full rulle och svensklagen fick en tuff start. Både Dignitas och Gamerlegion förlorade sina öppningsmatcher och GL förlorade även sin andra match idag. Dignitas spelade även de sin andra match och det startade betydligt bättre idag. De ställdes mot det finska laget KOVA Esports och var överlägsna på Vertigo. De stängde den kartan med 16-5.

Näst på tur var Train och nu fick de en lite tuffare start. Kova fick nu en bra T-sida och fick med sig sju rundor till sidbytet. Väl där tog finnarna kommando över kartan och åtta raka rundor för att snabbt komma upp till 15. Svensklaget började nu komma tillbaka och vann sex raka rundor. Det behövdes nu bara en runda för att ta det till övertid. Men KOVA lyckades tillslut stänga kartan, 16-14.

Sista och avgörande kartan blev Nuke och nu hade Dignitas tröttnat lite på matchen. CT-sidan liknande en Nuke-match från 2012 då Dignitas fick med sig hela 13 rundor till sidbytet. KOVA gjorde sitt bästa försök att komma ikapp och vann sju raka rundor. Där tog det dock stopp för det finska laget och Dignitas stängde kartan, och därmed matchen, med 16-9. Svenskarna står nu 1-1 i matcher i swiss-gruppspelet.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..