×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic med förändringar — plockar upp Peppzor

1
Det svenska laget Fnatic har offentliggjort att de plockat upp en ny spelare, Peppe "Peppzor" Borak. Men de väljer inte att ersätta en enda spelare. Istället kommer de nu att skapa ett sexmannalag.
2020 och starten av 2021 har varit tufft för Fnatic. I början av detta året så tappade de Robin "flusha" Rönnquist och plockade istället upp Jack "Jackinho" Ström Mattsson. Men resultaten har inte varit där trots spelarförändringen. Nu har Fnatic gått ut med sina planer för framtiden. Detta börjar med att de plockat upp den 18 år gamla spelaren Peppe "Peppzor" Borak. Både Freddy "KRiMZ" Johansson och Ludvig "Brollan" Brolin har tidigare setts hylla talangen.

Redan under 2019 fick Peppzor chansen att spela med ett gäng större spelare när Ancient återuppstådde. Projektet tillsammans med Markus "pronax" Wallsten och Andreas "znajder" Lindberg höll dock endast endast två månader. På senare år har han mer setts spela med olika mixar så som Fightclub som han vann vårsäsongen av Elitserien med, där kunde man även hitta Jack "Jackinho" Ström Mattsson. På senare tid har han mestadels spela med SyGytt tillsammans med Fnatics analytiker Kevin "kevve" Bohlin.

Fnatics coach, Andreas "Samuelsson" Samuelsson, skriver att de kommer integrera Peppzor långsamt in i laget. Men Fnatic skriver också i sitt uttalande att de inte vet om ett lag med mer än fem spelare är framtiden för Counter-Strike eller inte men de menar att det är en risk värd att ta. I uttalandet skriver de också att de är stolta över sin historia som ett svenskt lag men att de också har sina nackdelar med den begränsade talangen som finns. De skriver att detta är något de håller ett öga på under tiden som lineupen utvecklas.


Artikelbild: Supreme Masters

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..