×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

phzy efter kvartsfinaldramat: "Kul att det blev riktigt jämnt"

1
Dignitas, med Patrik "f0rest" Lindberg i spetsen, gick segrande ur det svenska derbyt i LOOT.BETs kvartsfinal. Men det var inte utan att Young Ninjas bjöd upp till motstånd.
Det svenska derbyt mellan Dignitas och Young Ninjas blev en riktig nagelbitare. I slutändan var det dock förhandsfavoriterna Dignitas som visade att gammal är äldst och knep segern med 2-1 i kartor.

Young Ninjas AWP-löfte Love "phzy" Smidebrant var både besviken och nöjd efter matchen.

— Känslan nu direkt efter matchen är så klart att det är tråkigt med förlust, men fortfarande kul att det blev riktigt jämnt. Jag är nöjd med hur vi spelade, säger phzy till Fragbite efter matchen.

Förlusten innebär att Young Ninjas nu är utslagna ur LOOT.BET. Laget slutar därmed på en delad 13:e plats i turneringen.

— Det är så klart tungt att åka ut i kvartsfinalen, målet är ju alltid att komma längre än så. Men overall så är vi nöjda med vår prestation, med en vinst mot Movistar Riders och en bra insats mot Dignitas, säger phzy.

— Det finns väldigt mycket att ta med oss från denna turneringen och matcherna. Många misstag som vi gör som vi kan jobba på och ta med oss till nästa gång!

Storlaget och förhandsfavoriterna Dignitas öppnade matchen vassast på Young Ninjas kartval Inferno. Veteranen Patrik "f0rest" Lindberg var bäste man på servern när Dignitas relativt komfortabelt vann kartan med 16-10.

— Det kändes verkligen att dom kom in med confidence på första kartan. Vi gick mycket solo och tappade entries och kunde inte riktigt få något rull på T-sidan, säger phzy.

På Dignitas kartval Nuke hängde Young Ninjas med i matchen desto bättre. Efter 15 rundor var ställningen 8-7 i Dignitas favör. I andra halvan körde Young Ninjas helt över Dignitas. Laget tappade inte en enda runda som CT och tog hem kartan med 16-8.

— Vår CT-sida på Nuke var grym, vi hade väldigt bra read på dom när vi kom in i matchen och läste dom ganska bra. Vi var väldigt aggressiva och lät dom aldrig spela sitt egna lugna spel som dom är vana vid, säger phzy.

— Jag är väldigt nöjd över min egna och lagets insats på kartan.

På Vertigo räckte Young Ninjas sedan inte hela vägen. Laget hängde med på T-sidan men tappade det sedan som CT.

— Vår insats på Vertigo var väldigt bra i början på T-sidan. Vi fick en 8-7-halva även fast vi tappade pistolrundan.

— Sedan fallerade det ganska hårt på CT-sidan där vi inte riktigt kom igång efter vi tappade pistolrundan.

För Dignitas del väntar semifinal imorgon klockan 16:50. Svenskarna ställs där mot vinnaren mellan ENCE och SKADE.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..