×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Rykte: Så mycket betalade NiP för device

2
Det kanske största spelarbytet någonsin har precis hänt. Ninjas in Pyjamas har plockat upp Nicolai "device" Reedtz. Den danska spelarens kontrakt ska ha hållits fram till december i år och därför har en buyout behövts. Enligt Dust2.dk ska de veta hur mycket.
Ninjas in Pyjamas har gjort kanske gjort den sjukaste signeringen någonsin. Detta genom att plocka upp Nicolai "dev1ce" Reedtz från Astralis. Den danska spelaren är kanske den mest framgångsrika CS:GO-spelaren någonsin med fyra vunna majors och 18 MVP-medaljer. För att göra plats för den danska superstjärnan valde NiP att bänka Tim "nawwk" Jonasson.

Organisationens VD, Hicham Chahine, berättar för SportExpressen Esport att det var Astralis och device som tog kontakten. Han säger även att de kommit överens med Astralis att inte diskutera siffrorna kring affären men att det ska ha varit en stor affär. Dust2.dk ska dock ha fått uppgifter från källor nära till Astralis. Enligt dessa källor ska Astralis ha fått dubbelt så mycket i denna affär som de fick när de sålde Patrick "es3tag" Hansen till Cloud9. Den affären ska ha legat runt 500 000 dollar. Om dessa uppgifter till Dust2.dk stämmer så ska NiP ha betalt runt en miljon dollar för device.

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..