×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

device berättar: Ninjas in Pyjamas var det enda alternativet

1
Ninjas in Pyjamas höll en presskonferens om deras rekrytering av Nicolai "device" Reedtz. Med i presskonferansen deltog device samt organisationens VD, Hicham Chaine. Den danska superstjärnan berättar där att NiP var det första och enda alternativet för honom. Här är höjdpunkterna från presskonferensen.
Nicolai "dev1ce" Reedtz är klar för Ninjas in Pyjamas. Det kanske mest oväntade och sjukaste spelarbytet någonsin. I samband med detta valde NiP att hålla en presskonferens med just device samt organisationens VD, Hicham Chahine. Fragbite deltog i presskonferensen och i denna nyhet har vi samlat de mest intressanta svaren.

Den danska superstjärnan berättar att energin att åka fram och tillbaka mellan Stockholm och Danmark kan han använda bättre för att bli en bättre spelare. Han menar att nu kan fokusera den tiden mer på träning och utveckling. Han säger även att han tror att han inte nått sin högsta nivå och tror att han kan göra det tillsammans med NiP.

Han pratar också om att han alltid velat bli världens bästa CS-spelare. Han ser det nu som ett sidomål då hans största mål är att vinna Stockholm Majorn och ta hem majortrofén till Sverige. Han berättar att hans arv i Counter-Strike skulle betyda mycket mer om han lyckades vinna en major med ett annat lag än Astralis.

Hicham Chahine förtydligar att de inte kan diskutera hur mycket affären gick på. Detta ska dock ha ryktats om att vara runt en miljon dollar. I samma sväng svarar även Chahine att Erik "ztr" Gustafssons roll kommer att vara densamma trots att device kommer in i laget. Han säger att de arbetar på att ingen spelare ska ha för stort ego utan se varandra på samma nivå.

Fragbite fick möjligheten att ställa en fråga till Hicham Chahine om ztr och hans roll i laget. Den unga spelaren är fortfarande inte en fulltalig spelare i Ninjas in Pyjamas. Chahine berättar att ztr kommer att fortsätta spela med laget för Flashpoint 3 och troligen även Blast Premier Spring Showdown. Han säger dock även att det är viktigt att komma ihåg att Young Ninjas finns för att vara en väg till huvudlaget.


När vi på Fragbite fick möjlighet att ställa en fråga till device så ville vi veta om det endast var Ninjas in Pyjamas som device var intresserad av eller om det var andra lag han pratade med. Den danska spelaren berättade då att han gick till NiP direkt. Frågan och svaret till just denna fråga går att se i videospelaran ovanför artikeln.

Presskonferensen i sin helhet går att se här:

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..