×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Intervjuer

hampus avslöjar: ztr är IGL på Overpass och Nuke

1
Efter att Ninjas in Pyjamas säkrat sin andra vinst i ESL Pro League ställde Hampus "hampus" Poser upp på en intervju. Han fick då en om vad för typ av spelare Erik "ztr" Gustafsson är. Då berättade han spelaren agerar IGL på två olika kartor.
Det är nu mer än en månad sedan Ninjas in Pyjamas valde att släppa Simon "twist" Eliasson och istället plocka in Erik "ztr" Gustafsson från akademilaget. Spelaren imponerade direkt i sina första matcher men det är inte bara frags som den unga talangen står för. Efter att NiP säkrat sin andra gruppspelsvinst mot Faze Clan i ESL Pro League så ställde Hampus "hampus" Poser upp på en intervju med Tres "stunna" Saranthus och Janko "YNk" Paunović.

Han fick då frågan av stunna om vad för typ av spelare ztr är. hampus började med att prisa den unga spelaren genom att kalla honom supersmart och en spelare som aldrig tiltar. Efter detta avslöjade dock hampus att det inte bara är han som agerar IGL för laget utan att även ztr callar för NiP. Han berättar att ztr gör det på Overpass då hampus själv spelar mot B på T-rundorna. Han förtydligade även detta på Twitter där han säger att ztr har callat Nuke ända sedan han kom in i huvudlaget och att han nyligen tagit över den rollen på Overpass.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..