×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Fnatic med förkrossande förlust mot EPG Family: "Vi sitter knappast här och är nöjda"

1
Fnatic fick en direktinbjudan till slutspelet av Spring Sweet Spring. De lyckades vinna sin första match och ställdes därför i semifinalen mot EPG Family. Det blev dock ingen finalplats för svenskarna utan en smärtsam förlust.
Efter en stark comeback under gårdagen av Spring Sweet Spring så Fnatic klara för semifinal av turneringen. Där ställdes de mot EPG Family, ett lag som tidigare representerat Winstrike. Det ryska laget hade innan matchen en winstreak på hela elva matcher och var inte sugna på att sluta. De lyckades lätt plocka hem sitt eget kartval, Dust2, med 16-9.

När matchen gick över till Fnatics kartval, Train, så gick det inte direkt bättre för svenskarna. De bjöd på en bra fight under deras T-sida och fick med sig sex rundor till sidbytet. Men på den försvarande sidan gick det sämre. Där lyckades de endast vinna två rundor och förlorade kartan, och därmed matchen, med 16-8. Efter matchen gick Jesper "JW" Wecksell ut på Twitter och skrev att deras fans är viktigare nu än någonsin och att de kommer att grinda igenom detta.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..