×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Besvikelsen för Dignitas — missar Flashpoint 3

1
Dignitas startade den andra dagen av Flashpoint-kvalet bra. Men succén fortsatte inte i den andra matchen. Efter en förlust med 1-2 i kartor mot Sprout är svenskarna utslagna ur kvalet. Därmed missar de den första RMR-turneringen för 2021.
Redan under första dagen av det slutna kvalet till Flashpoint 3 såg vi det första svensklaget, Lilmix, lämna turneringen. Det gick lite bättre för Dignitas under första dagen som i alla fall klarade sig vidare till andra dagen. Dag nummer två startade bra för svenskarna som lyckades vinna mot AGO Esports med 2-0 i kartor.


Näst på tur var Sprout och matchen startade tufft direkt. Första kartan var Dust2 och där var svenskarna chanslösa, 16-6 till Sprout. När det gick över till Dignitas egna kartval, Nuke, gick det betydligt bättre och de kunde ta matchen till en tredje karta efter en vinst med 16-7. Sista och avgörande kartan blev Vertigo och det blev en otroligt start för Dignitas som tog en ledning på 7-0. Där vände dock matchen och Sporut vann hela 14 rundor medan de bara förlorade. Svenskarna försökte kämpa tillbaka men det var försent, 16-11 till Sprout.


I och med detta är svenskarna utslagna ur kvalet och hoppet om en plats i Flashpoint 3 är över. Nu återstår endast sex lag i turneringen och fem av dessa kommer att få en plats i årets första RMR-turnering. Två av dessa, Complexity Gaming och Mousesports. De tre sista platserna står mellan fyra lag, Nathan "NBK" Schmitt och kompani i DBL PONEY, Anonymo Esports, HAVU Gaming och Sprout.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..