×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Besvikelsen för Dignitas — missar Flashpoint 3

1
Dignitas startade den andra dagen av Flashpoint-kvalet bra. Men succén fortsatte inte i den andra matchen. Efter en förlust med 1-2 i kartor mot Sprout är svenskarna utslagna ur kvalet. Därmed missar de den första RMR-turneringen för 2021.
Redan under första dagen av det slutna kvalet till Flashpoint 3 såg vi det första svensklaget, Lilmix, lämna turneringen. Det gick lite bättre för Dignitas under första dagen som i alla fall klarade sig vidare till andra dagen. Dag nummer två startade bra för svenskarna som lyckades vinna mot AGO Esports med 2-0 i kartor.


Näst på tur var Sprout och matchen startade tufft direkt. Första kartan var Dust2 och där var svenskarna chanslösa, 16-6 till Sprout. När det gick över till Dignitas egna kartval, Nuke, gick det betydligt bättre och de kunde ta matchen till en tredje karta efter en vinst med 16-7. Sista och avgörande kartan blev Vertigo och det blev en otroligt start för Dignitas som tog en ledning på 7-0. Där vände dock matchen och Sporut vann hela 14 rundor medan de bara förlorade. Svenskarna försökte kämpa tillbaka men det var försent, 16-11 till Sprout.


I och med detta är svenskarna utslagna ur kvalet och hoppet om en plats i Flashpoint 3 är över. Nu återstår endast sex lag i turneringen och fem av dessa kommer att få en plats i årets första RMR-turnering. Två av dessa, Complexity Gaming och Mousesports. De tre sista platserna står mellan fyra lag, Nathan "NBK" Schmitt och kompani i DBL PONEY, Anonymo Esports, HAVU Gaming och Sprout.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..