×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

CSPPA med förändringar — Golden kliver in som representant

1
The Counter-Strike Professional Players' Association, mer känt som CSPPA, har precis gjort förändringar. Spelarrådet har nu fem nya spelare för att representera proffsscenen. Bland dessa hittar vi svenska Maikil "Golden" Selim.
År 2018 grundades CSPPA för att få ut proffsspelarnas ord till turneringar. Sedan av starten har organisationen haft samma medlemmar i styrelsen. Nu har dock fem av dessa lämnat och istället öppnat upp för fem nya spelare. Bland dessa hittar vi Fnatics IGL, Maikil "Golden" Selim. Förutom Golden så är två av huvudmedlemmarna, Chris "chrisJ" de Jong samt Nathan "NBK" Schmitt, kvar.

Spelarrådet har under denna vecka anordnat ett större möte där alla aktiva proffsspelare i CS:GO kan vara med och rösta om olika frågor som organisationen tar upp. Detta möte startade i måndags och fortsätter fram till imorgon. Förutom Golden så ansluter sig fyra andra spelare, Johnny "JT" Theodosiou, Dan "apEX" Madesclaire, Max " MiGHTYMAX" Heath samt Martin "STYKO" Styk.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..