×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

quix om isaks uttåg ur Lilmix: "respektlöst"

1
Lilmix är nere på fyra spelare. Detta efter att Isak "isak" Fahlén valt att lämna laget. Fragbite tog ett snack med lagets IGL Max "quix" Lindqvist som gav sina tankar kring att tappa isak. Laget spelar just nu med två stycken inhoppare medan de letar en femte spelare.
Det var i slutet av förra veckan det stod klart att Isak "isak" Fahlén valt att lämna Lilmix. Han har nu under senaste tiden setts spela med Gamerlegion men varken spelaren eller organisationen har gått ut med någon information om han är en del av laget eller inte. I samband med detta är Lilmix nere på endast fyra spelare. Vi tog ett snabbt snack med lagets IGL Max "quix" Lindqvist för att reda ut situationen kring isak.

— Vi tappade Isak som du nämnde och det var oväntat från vårt håll, men även i hela scenen skulle jag tro. Valet var hans. När han fick ett erbjudande var det, tyvärr, inte ens någon tvekan från hans sida som gjorde det lite "respektlöst" mot oss. Detta då vi har väldigt mycket framför oss men vi får helt enkelt respektera detta beslut. Därför vi inte gjort någon större grej av det och önskar honom och dem lycka till. Skriver quix.

Lilmix har haft det lite knackigt på senaste. De starka resultatet från början av åren har stått i skuggan när laget tappat placeringar i världsrankingen. Nu har både Galaxy Racer och Young Ninjas gått om laget som nu ligger på en sjundeplats i Sverige. quix menar att detta beror på en blandning av mindre officiella matcher från Lilmix och starkare spel från de två lagen som ligger över dem.

—Jag tror det beror på att de båda som lag har utvecklas och allt blir bara jämnare i scenen och det tycker vi är otroligt kul. Vi valde att köra lite mer praccs framför tuneringar också som gjort att det blivit mindre kartor på HLTV. Men självklart stor del är att dessa två lag gör det otroligt bra. Men som jag sa tidigare så är det bara superkul då jag känner att dessa två lag framförallt är värda detta och alla vi tre respekterar varandra.

Det svenska laget är med tappet av isak nere på endast fyra spelare och måste därför spela med inhoppare. De har under senaste tiden setts spela med två olika inhoppare. Vi passade på att fråga quix om vad planen var för den femte spelaren i den närmaste framtiden.

—Vi kommer fortsätta Elitseriesäsongen med Christopher "GeT_RiGhT" Alesund och Robin "robiin" Sjögren har valt att va lite utav en stand-in ett tag framåt och se hur allt känns. Sen får vi se vad som händer om han/vi väljer att fortsätta men i nuläget är han en free agent som söker lag (HAN ÄR ETT STORT + TILL ALLA LAG DÄRUTE) så tveka inte att kontakta honom.

Men vi kommer att komma tillbaka starkare än någonsin och i och med en del bra sponsorer är på väg in samt att RightBridge som valt att stötta oss så kan vi göra detta fulltid nu,
skriver quix till Fragbite.

Fragbite har varit i kontakt med isak som har valt att inte kommentera.

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..