×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Lilmix utslagna direkt i Flashpoint-kvalen — förlorade karta med 16-0

1
Det blev en minst sagt tung kväll för Lilmix i det stängda Flashpoint-kvalet.
I går kväll inleddes det stängda kvalet till superligan Flashpoints tredje säsong. För Lilmix tog resan slut redan på första dagen.

Lilmix, som tagit sig till det stängda kvalet genom en fantastisk insats i de öppna kvalen, var på förhand ordentligt nederlagstippade i sin första match i upper bracket mot storfavoriterna Mousesports. Inför matchen hoppades Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm att laget kunde dra fördel av underdogstämpeln.

Det lyckades man inte med. Istället blev det en rejäl kalldusch för svenskarna som inledde serien med att förlora sitt eget kartval Inferno med förnedrande 16-0. Mousesports vann även Vertigo bekvämt med 16-6 och Lilmix förpassades till lower bracket.


I lower bracket bjöd Lilmix på bättre motstånd mot polska AGO, men marginalerna var inte på svenskarnas sida. Slutresultatet skrevs till 2-0 och laget är därmed utslagna ur kvalet.


Foto: Luc Bouchon/Dreamhack
2021-06-04 17:47
En väsentlig del i Counter-Strike är ekonomin i spelet. Men hur ska man egentligen tänka om allt det här? När ska man spara? Kan man använda det man kan i CS i verkliga livet? Vi tog ett snack med den majorvinnande coachen, Viktor "vuggo" Jendeby, för att reda ut detta.
2021-06-07 17:40
En av de bästa spelarna som någonsin rört Counter-Strike är Tommy "Potti" Ingemarsson. Han är grundaren till Ninjas in Pyjamas, Area Acadamy och Svenska Elitserien. Vi pratar om allt detta och mycket mer i vår exklusiva intervju med Potti.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..