×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

isak klar för Gamerlegion — ansluter sig till eraa och RuStY

1
Den svenska spelaren Isak "isak" Fahlén är klar för Gamerlegion. Den före detta Lilmix-spelaren har nu anslutit sig till Alfred "RuStY" Karlsson och Sean "eraa" Casido Knutsson i det internationella laget.
Det var nog många som blev förvånade när Isak "isak" Fahlén valde att lämna Lilmix. Inte minst lagets IGL, Max "quix" Lindqvist, som vi nyligen intervjuade om just detta. Den svenska spelaren var en del av Lilmix i lite mer än ett halvår och lyckades att vinna Elitseriens höstsäsong 2020, Esportal Nordic Invitational samt Doritos CS:GO Open Season 3 med laget.

Nu ansluter han sig istället till det internationella laget Gamerlegion. Där hittar vi sedan tidigare två stycken svenska spelare, Sean "eraa" Casido Knutsson och Alfred "RuStY" Karlsson. De rankas just nu på 66:e plats i Hltv:s världsrankning. Hoppet om att de kanske går mot ett helsvenskt lag kan man nog hålla lite längre på. Väldigt nyligen säkrade även laget en spelare från Rumänien, Ivan "iM" Mihai.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..