×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

Robiin släpps av Endpoint: "Fick ingen förvarning alls"

1
Robin “robiin” Sjögren släpptes under förra veckan av Endpoint och är numera free agent. I en intervju med Fragbite ger svensken sin syn på uppbrottet och framtiden.
– Beslutet kom definitivt som en överraskning, säger han.
I slutet av förra veckan stod det klart att Robin "robiin" Sjögren lämnar den brittiska organisationen Team Endpoint. Beslutet meddelades i samband med att robiins ersättare, William "mezii" Merriman, presenterades av organisationen.

För den svenske spelaren, som spelat i laget sedan januari förra året, kom beskedet som en överraskning.

– Jag fick ingen förvarning alls. Jag blev indragen i Teamspeak och fick höra att de signat mezii och att jag kommer bli släppt. Jag är ganska besviken på hur det sköttes med tanke på hur länge vi hållit ihop och spelat tillsammans, säger han.

Trots att robiin är besviken på hur beskedet meddelades ser han positivt på de möjligheter som öppnas upp för honom i egenskap av free agent.

– Det känns självklart tråkigt på ett sätt men även bra och lite spännande. Förhoppningsvis öppnar det upp lite nya dörrar och ger mig möjlighet att testa på något nytt och fortsätta utvecklas som spelare.

Robiin har nu representerat Endpoint i tre separata omgångar. Under den senaste sejouren har organisationen klättrat stadigt på världsrankingen och nådde i november sin första topp 30-placering. I april peakade laget på rank 25 på HLTV:s världsranking.

– Höjdpunkten var nog att kvala till ESL Pro League samt att spela Pro League. Det har varit ett av de stora målen sedan början och det kändes bra att äntligen komma dit, säger robiin.

I veckan kommer robiin att vara stand-in för Lilmix i det stängda Flashpoint-kvalet, men vad som kommer hända efter det är inte spikat. Enligt robiin har såväl CS- som Valorant-organisationer visat intresse för svensken.

– Framtiden är lite oklar. Vi får se vad som händer helt enkelt. Just nu avvaktar jag lite och andas innan jag tar något beslut angående vad jag vill göra.

Foto: Luc Bouchon/Dreamhack.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..