×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dev1ce kritiserar dansk media: "Ryckt orden ur sin kontext"

1
Ninjas In Pyjamas nya superstjärna passade på att kritisera Astralis i en promotion-video. Eller gjorde han det?
Det var efter att Ninjas in Pyjamas släppt en promotion-video med sin nya superstjärna Nicolai "dev1ce" Reedtz som några danska medier gjorde stor sak av ett par av stjärnans uttalanden.

I videon filmas ett lagmöte där dev1ce hörs säga att det fanns saker som Astralis inte gjorde perfekt utan att laget ofta haft tur med metan och att Ninjas In Pyjamas i vissa aspekter "ligger fem steg före".

Dessa uttalanden plockades upp av bland annat det danska public service-bolaget TV2 Danmark och den danska CS-sajten Dust2.dk. TV2 Danmarks CS-expert Jacob "Pimp" Wenneche" kallar dev1ces uttalanden för "en provokation" och i artikeln på Dust2.dk beskrivs uttalandena som ett hårt angrepp mot Astralis.

I ett uttalande till Pley.gg väljer dev1ce genom sina presskontakter att vända på steken och istället kritisera de medier som rapporterat om saken. Enligt dev1ce är orden tagna ur sin kontext och ska inte tolkas som kritik mot Astralis.

— Som jag tidigare sagt har jag inget annat än positiva saker att säga om min tid i Astralis och människorna där kommer alltid att vara som en familj för mig, säger dev1ce enligt sina presskontakter till Pley.gg.

Den som själv vill bilda sig en uppfattning om huruvida dev1ce attackerade sitt gamla lag eller inte kan spola fram till lagmötet med start 1:39 i NIP:s promotion-video.

Borde danskarna vara kränkta över dev1ces uttalanden?

661 personer har röstat

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..