×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IEM

Play-in färdigspelat — gruppspelet av IEM Katowice är igång

1
Det första stadiet av Intel Extreme Masters Katowice är färdigspelat. I och med detta är det nu dags för gruppspelet att dra igång. Med där hittar vi endast ett svensklag, Ninjas in Pyjamas, som spelar sin första match mot Furia.
Efter två dagar av Counter-Strike är den första delen av Intel Extreme Masters Katowice avklarad. Åtta av de 16 lagen från Play-in har nu tagit sig vidare till gruppspelet av turneringen. Bland dessa hittar vi Ninjas in Pyjamas som kvalade sig vidare efter två raka vinster. De har blivit placerade i grupp B där de kommer att ställas mot Furia Esports i sin första match.

Förutom brassarna har de även lag som Team Vitality och Natus Vincere i sin grupp. Tyvärr lyckades inte Fnatic ta sig vidare till huvudturneringen. Istället fick vi se lag som Team Spirit, Team Liquid och Mousesports ta sig vidare. Gruppspelet har redan dragit igång och Ninjas in Pyjamas spelar sin första match under fredagen.

Torsdag 18 februari


Fredag 19 februari0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..