×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Officiellt: Här är spelarna som representerar NiPs nya akademilag

1
Redan tidigare i veckan kunde Fragbite gå ut med femman till Ninjas in Pyjamas nya akademilag Young Ninjas. Nu har NiP officiellt gått ut med vilka spelare som kommer att representera laget.
I tisdags kunde Fragbite rapportera att Ninjas in Pyjamas hade fastställt sin lineup för deras nya akademilag Young Ninjas. Detta har nu också blivit bekräftat av Ninjas in Pyjamas själva. Laget kommer på servern att ledas av Erik "ztr" Gustafsson och coachas av Fredrik "JAEGARN" Andersson. Organisationens operativa chef, Jonas Gundersen, skriver i pressmeddelandet att det är deras mål att Young Ninjas ska bli en väg in till A-laget i framtiden.

De resterande spelarna blir de två tidigare flowskola-spelarna Love "phzy" Smidebrant och Linus "nilo" Bergman som vann den femte säsongen av Fragleague samt tog sig vidare till Dreamhack Open. Sista spelaren blir Tim "Mann3n" Isak som tidigare spelat för Lemondogs. NiP har även gått ut med att phzy kommer att agera AWP-spelare för laget. Laget gör premiär redan ikväll klockan 19:00 mot Project X.

Young Ninjas
SverigeErik "ztr" Gustafsson
SverigeLinus "nilo" Bergman
SverigeTim "Mann3n" Isak
SverigeLove "phzy" Smidebrant
SverigeAnton "Sapec" Palmgren


Artikelbild: Alfons Grönqvist

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..