×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Premiär för Ninjas in Pyjamas akademilag idag — missa inte matchen

1
CS-säsongen börjar nu sätta igång på riktigt och idag kommer vi att bjudas på en extra speciell match. Young Ninjas kommer att göra debut i Shadow League Season 1. Ninjas in Pyjamas har fortfarande inte bekräftat linan för sitt akademilag som ställs mot Project X.
Ninjas in Pyjamas offentliggjorde i slutet av december att deras talangsatsning skulle bli ett slags akademilag lett av Fredrik "JAEGARN" Andersson. I samband med detta presenterade de också lagets första spelare, Erik "ztr" Gustafsson. Det är fortfarande den enda spelaren som laget har bekräftat men som Fragbite tidigare rapporterat ser femman redan ut att vara klar.

Det är också den laguppställning som kommer att göra debut idag i Shadow League Season 1. Turneringen har en prispott på 30 000 dollar och förutom Young Ninjas så kommer även lag som Gamerlegion och Lyngby Vikings att delta. Young Ninjas ställs i sin första match mot det ukrainska laget Project X klockan 19:00 idag. Enligt Hltv ställer Young Ninjas upp med den laguppställning som Fragbite tidigare rapporterat. Matchen sänds på Twitch.tv/shadowleaguecs_en.

Sverige Young Ninjas vs. Ukraina Project X
Young Ninjas: ztr, Mann3n, phzy, nilo, Sapec
Project X: Sergiz, Psycho, 7oX1C, SENSEi, w0nderful

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..