×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP skapar akademilag — 17-åringen blir första spelaren

1
Tidigare denna månad offentliggjorde Ninjas in Pyjamas deras satsning "Parth of a Ninja". Detta har nu redan tagit fart med skapandet av ett akademilag. Först ut i laget är den 17 år gamla spelaren Erik "ztr" Gustafsson.
I början av december presenterade Ninjas in Pyjamas att de startat ett nytt projekt med namnet "Path of a Ninja". Ett slags talangprogram som skulle välja ut spelare från Elitserien för att fostra dom under ledningen av NiP samt Fredrik "JAEGARN" Andersson. Nu har det första steget av detta program startat och det blir ett nytt lag för Ninajs in Pyjamas. Närmare bestämt ett akademilag under namnet Young Ninjas.

Första spelaren i laget är Erik "ztr" Gustafsson. NiP har köpt spelaren från den spanska organisationen KPI Gaming som han endast han representera i två månader. 17-åringen är nog mest känd för sin tid i Prima Esport som han spelade med i nästan ett år. Tillsammans med Prima tog sig ztr till final av Yalla! Cup 2019, placerade sig på en andraplats av Fragleauge Säsong 3 samt vann Birdie 30.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..