×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Uppgifter: Här är Ninjas in Pyjamas nya akademilag

1
Den svenska organisationen Ninjas in Pyjamas offentliggjorde i slutet av 2020 att de kommer att satsa på svenska talanger. Första spelaren Erik "ztr" Gustafsson är redan presenterad och nu ser laguppställningen ut att vara komplett.
Ninjas in Pyjamas hämtade in Erik "ztr" Gustafsson från det spanska laget KPI i organisationens första steg att skapa Young Ninjas. Ett hem för svenska spelare att kunna utvecklas och få det stöd som behövs för att lyckas som proffs. Nu ser det ut som om juryn har bestämt vilka fyra spelare som ska tillsammans med ztr representera Young Ninjas då fem spelare har gått med i ztr:s lag på ESEA.

Juryn bestod utav Jonas Gundersen och Björn "THREAT" Pers från Ninjas in Pyjamas, Tommy "Potti" Ingemarsson och Fredrik "JAEGARN" Andersson från Area Academy. De ser nu ut att hämtat in spelare från bland annat flowskola och Lemondogs. Linus "nilo" Bergman och Love "phzy" Smidebrant har båda synts spela för flowskola som vann den femte säsongen av Fragleague. Tim-Matthews "Mann3n" Isak har imponerat stort på kort tid efter att han gick med i Lemondogs. Sista spelaren är Anton "Sapec" Palmgren som varit en talang en längre tid sedan han under första säsongen av Elitserien spelade finalen för frillkammare.

Young Ninjas
SverigeErik "ztr" Gustafsson
SverigeLinus "nilo" Bergman
SverigeTim "Mann3n" Isak
SverigeLove "phzy" Smidebrant
SverigeAnton "Sapec" Palmgren

4 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 4 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..