×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Fnatic ryktas plocka upp Jackinho

1
Trots att spelaren var den minst namnkunniga spelaren för Bröderna145 var det han som stack ut när mixen tog hem femte säsongen av Yalla! Cup. Han lämnade Prima Esport tidigare i år och har nu fått ögonen på sig från den absolut högsta toppen.
Online-eran har varit tuff för många. Inte minst Fnatic som nu ser ut att göra ett byta i sitt lag. De inledde 2020 med vinst i ESL Pro League:s elfte säsong och kvalade in till minorn, som ännu inte spelats på grund av den rådande pandemin. Enligt uppgifter till journalisten Jarek "Dekay" Lewis är de nu i kontakt med spelaren Jack "Jackinho" Ström Mattsson då de letat efter en ny spelare de senaste veckorna. Det nämns inte i rapporten vem som ser ut att ge plats åt "Jackinho" eller om Fnatic kommer att satsa på en sex-manna lineup som fler och fler testar.

21-åringen som främst spelar AWP och har agerat IGL i vissa lag, kommer senast från Prima Esport där han avslutade Elitseriesäsongen tillsammans med Erik "ztr" Gustafsson, Hugo "ZER" Halvorsen, Linus "LNZ" Holtäng och Ahmed "abdi" Abdi. Han har under 2020 vunnit Elitseriens fjärde säsong tillsammans med fightclub där han blev utsedd till MVP. Han fanns med när mixen greshjerna vann Doritos Open som avgjordes offline. Han har även under 2020 vunnit Birdie 30 och NorthSpawn 20 som båda spelades online.

Ryktade nya Fnatic

SverigeFreddy "KRIMZ" Johansson
SverigeRobin "flusha" Rönnquist
SverigeMaikil "Golden" Selim
SverigeLudvig "Brollan" Brolin
SverigeJesper "JW" Wecksell
SverigeJack "Jackinho" Ström Mattson (rykte)

SverigeAndreas "Samuelsson" Samuelsson (coach)

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..