Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

fightclub tog revansch — inhopparen avgjorde

1
Finalen av den fjärde upplagan av Elitserien blev en repris från säsongen innan, som förra året blev även årets final en riktigt jämn historia. Det blev en annan slutsegrare, mycket tack vare inhopparen som storspelade för fightclub.
Sons of Lennart började starkt som anfallande lag på Mirage, de gick upp till en 4-1-ledning innan fightclub lyckades komma in i matchen och även ta en 9-6-ledning inför andra halvleken. Sons of Lennart började andra halvleken precis som början av matchen, av de fem första rundorna tog man hem hela fyra rundor och kunde utjämna till 10-10. Sedan tog fightclub kommandot i matchen och gick upp till en 14-10-ledning, Sons of Lennart gav dock inte upp och lyckades ta matchen till övertid. Väl på övertiden var fightclub det starkaste laget och kunde säkra första kartan, mycket tack vare Saif "Sayf" Jibraeel som var bekant inhoppare då Noel "noel" Raki ej kunde delta.

På andra kartan Dust2 började Sons of Lennart återigen starkt genom att ta de inledande tre rundorna. fightclub tog sedan tju raka rundor och tog över matchen. De gick in i andra halvleken med 10-5-ledning. Sons of Lennart som vunnit samtliga pistolrundor hittills var inte sämre nu och tog även den sjätte och de efterföljande två rundorna. Ställningen var då 10-8, fördel fightclub men med ett Sons of Lennat som var på väg in i matchen. fightclub hade andra tankar och tog fem raka rundor och behövde nu endast en runda till för att säkra segern. 15-8 blev till 15-14 efter att Sons of Lennart verkligen kommit tillbaka i matchen och comebacken var nära. fightclub lyckades ta den sista rundan och där med säkra vinsten i Elitseriens fjärde säsong. Ingen MVP har delats ut men blir föga förvånad om inhopparen Sayf tar hem den.

Slutställning Elitserien S4
1. fightclub130 000 kronor och 5st Xtrfy tangentbord (Elitserien S5)
2. Sons of Lennart80 000 kronor, 5st AOC skärmar och 5st Xtrfy musmattor (Elitserien S5)
3. Prima30 000 kronor och 5st Xtrfy musmattor (Elitserien S5)
4. Lilmix20 000 kronor och 5st Xtrfy musmattor (Elitserien S5)
5. Vinkelparty5st AOC Skärmar (Elitserien S5)
6-7. Begrip25st cleandrink flak, 5st OneBlade, 5st Xtrfy musmattor (Elitserien S5)
6-7. Tikitakan (ex-9INE)25st cleandrink flak, 5st OneBlade, 5st Xtrfy musmattor (Elitseriekval S5)
8-10. MyGame25st cleandrink flak (Elitseriekval S5)
8-10. flisk25st cleandrink flak (Elitseriekval S5)
8-10. GoBananas25st cleandrink flak (Elitseriekval S5)
11-12 lotb15st cleandrink flak (Regionserien S5)
11-12. soyboysxP15 cleandrink flak (Regionserien S5)
13-14. Madvillainy10 cleandrink flak (Regionserien S5)
13-14. benimbroderna10 cleandrink flak (Regionserien S5)

Artikelbilder: Svenska Elitserien i Counter-Strike: Global Offensive