×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Vilket är Sveriges bästa lag? — Här är rankingen

1
Ninjas in Pyjamas och fnatic tappar placering. FaZe med Olof "olofmeister" Kajbjer tillbaka och Endpoint där Robin "robiin" Sjögren spelar går båda upp en placering i Hltv:s världsranking som släpptes igår.
Hltv har uppdaterat sin världsranking i CS:GO. Franska Team Vitality är nu världsetta då det tar över Heroics plats. Astralis behåller sin tredje-plats. Bästa svensk är Olof "olofmeister" Kajbjer som är tillbaka i Faze Clan efter drygt fem månaders paus. Faze ligger på en 9:onde plats med 444 poäng och bästa svenska lag är Ninjas in Pyjamas med 405. Tätt efter på 13:onde plats finns Fnatic med 385 poäng. Robin "robiin" Sjögrens lag Team Endpoint fortsätter klättra och finns nu på placering 29.

Efter Ninjas in Pyjamas och Fnatic är det otroligt jämnt mellan lagen. Nigma Galaxy är trea på den svenska rankingen med sina 29 poäng. De har tappat tabz som valt att bänka sig själv. Fyra på rankingen är Lilmix efter bland annat vinster mot Sinners, x6tence och vinsten i ESEA Autumn Cash Cup 3 har lyckats få 27 poäng och det betyder att de är i skrivande stund rankade 65 i världen. Tätt efter finns Cream Real Betis där de svenska spelarna Jovan "aybeN" Mucibabic, Sead "Djur" Jahovic och Aleksandar "jayzaR" Zarkovic spelar tillsammans med João "horvy" Matheus Rodaczynski Horvath och Cai "CYPHER" Watson. De är nya på världsrankingen och befinner sig nu på plats 75.

Hltv:s Sverigeranking 9 November

1. Ninjas in Pyjamas — 405 poäng
twist, REZ, hampus, nawwk, Plopski

2. Fnatic — 358 poäng
flusha, JW, KRIMZ, Golden, Brollan

3. SverigeGalaxy Racer — 29 poäng
FREDDyFROG, Relaxa, PlesseN, dezon

4. Lilmix — 27 poäng
quix, b0denmaster, bq, isak, Svedjehed

5. SverigeReal Betis — 22 poäng
aybeN, Djur, jayzaR, CYPHER, horvy

6. Lemondogs — 16 poäng
xelos, hemzk, kaktus, gamersdont, Mann3n

7. Dignitas — 7 poäng
f0rest, friberg, hallzerk, H4RR3, HEAP

8. SverigeDeportivo — 4 poäng
KALLE, skog, McK, Debo

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..